Bir hayvan hakları aktivisti olan A Dog’s Purpose filmin yapımcısı Gavin Polone, internette yayılan ve tepki çeken video hakkında konuştu. Polone’a göre, sette çekilen görüntülerde görünen köpek tehlikede değildi.
Gavin Polone konuyla ilgili düşüncelerini şöyle açıklıyor:
“Tüm bunların görüntülerini izledim. Köpek dalgalı suya giriyor. Ancak bir dalgıç tarafından yukarı kaldırılıyor. Sudan çıktığında iyiydi zaten. Eğer düşünceniz film setlerinde asla hayranların kullanılmaması ise, o zaman birinin TMZ’e sattığı video da bakmak gerekir.”
TMZ’in ortaya çıkardığı görüntülerle ilgili bunları düşünen Polone şunları da ekliyor:
“Size bir hata yapılmadığını söylemiyorum fakat tüm olay yalan ve haksız bir hal almaya başladı. Bunu yapan insanların ve o videoyu montajlayarak kullanan kişinin medyayı kendi çıkarları için kullandığını düşünüyorum. Görmediğiniz birçok şey var. Su altında yükseltilmiş platformlar ve bir de dalgıç vardı. Diğer taraftaki güvenlik görevlilerini görmediniz bile.”



Comments